Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання начальника Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслава Задоренка з Днем енергетика

Привітання
22.12.2022

⚡️ Щиро вітаю українських енергетиків з професійним святом!

Важливість та значимість вашої професії в сучасних реаліях не визиває сумнівів. Цілодобово, у будь-яку пору року, у часи екстремальних ситуацій, під час російських обстрілів та після критичних руйнувань енергосистеми саме ви повертаєте світло в домівки українців.

Без перебільшення, ваша робота героїчна! Мешканці Дергачівщини впевнилися у цьому з самого початку злочинного вторгнення рф. Там, де тільки лунали розриви снарядів, через короткий проміжок часу вже працювали енергетики Дергачівського РЕМу АТ «Харківобленерго».

Дякую кожному енергетику за самовіддачу, знання та досвід, за ідеї та ефективні рішення безпрецедентно важких задач, за ваше бажання допомагати людям. Знайте, вами захоплюється Україна та увесь світ! Недаремно вас кличуть воїнами світла, більш точного визначення, справді, не підібрати.

Бажаю вам міцного здоров'я, мирного неба, сімейного добробуту і нехай все задумане збувається!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше