Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання начальника Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслава Задоренка з Днем Єднання

Привітання
16.02.2023

16 лютого ми відзначаємо День Єднання. Це свято започатковане минулого року президентом Володимиром Зеленським з метою демонстрації усьому світові єдності українського народу на фоні загрози повномасштабного вторгнення рф.

Через тиждень ми всі впевнились у тому, що ця загроза була небезпідставною. Росія розпочала страшну невиправдану війну, але згуртованість нашого суспільства, готовність українців до боротьби за свою свободу та допомога західних партнерів зламали загарбницькі плани ворога.

Друзі, щиро вітаю вас з Днем Єднання! Цей день без сумніву важливий для кожного українця, бо у єднанні – наша сила. Не дамо внутрішнім суперечкам затьмарити наш розум, ворог чекає цього з нетерпінням. Єднаймося! Тільки так переможемо!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше