Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання начальника Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслава Задоренка із Днем Національної гвардії України

Привітання
26.03.2023

Шановні гвардійці! Сьогоднішній день символізує вашу безкомпромісну відданість та мужність у боротьбі за свободу і незалежність нашої Батьківщини. Ви є надійною опорою для українського народу, демонструючи високий приклад патріотизму та громадянської відповідальності.

Ваш внесок у війні проти окупанта є безцінним. Хочу висловити особливу подяку за оборону та звільнення населених пунктів Дергачівської громади від агресора. По сьогоднішній день ви бороните нас та допомагаєте зберігати правопорядок на місцях.

Дякую вам за те, що ви стоїте на варті нашої свободи і незалежності. Бажаю вам міцного здоров'я, сил та енергії, щоб продовжувати благородну місію в ім’я України та українського народу!

Зі святом, незламні гвардійці!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше