Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання міського голови Вячеслава Задоренка з Міжнародним днем захисту дітей

Привітання
01.06.2022

1 червня увесь світ відзначає Міжнародний день захисту дітей. Щиро вітаю дітей Дергачівщини та їхніх батьків з цим шанованим святом!

Під час війни наші діти особливо потребують захисту та турботи. Оскільки робота освітньо-культурних закладів у зв’язку з бойовими діями на Дергачівщині стала неможливою, ми переорієнтовуємо цю турботу в медичну сферу.

Поки російські окупанти намагаються виродити українську націю, Господь спрямовує прихильність людської долі до нашої Батьківщини. З 24 лютого у пологовому відділенні Дергачівської центральної лікарні народилося 45 майбутніх козаків та чарівних україночок.

У зв’язку з цим на базі Центру первинної медико-санітарної допомоги Дергачівської міської ради ми разом з моїм заступником Вікторією Колдуненко та директором Центру Ніною Іваненко відновили кабінет здорової дитини, який сьогодні прийняв першу новонароджену дівчинку. У кабінеті здійснюється огляд дітей до 3-х років, проводяться щеплення та інші маніпуляційні процедури.

На щастя, зараз на території громади залишилося мало дітей, особливо малюків, але все ж вони є. Тому, шановні дергачівці, тепер за необхідності можете відвідувати цей кабінет зі своєю малечею 👶

Бажаю всім дітям України щастя, добра і гідного мирного майбутнього!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше