Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання міського голови Вячеслава Задоренка з Днем української державності

Привітання
28.07.2022

Шановні мешканці Дергачівщини, вітаю вас з Днем української державності!

Сьогодні Україна відзначає це свято вперше, хоча насправді воно має тисячолітнє коріння і пов’язане з хрещенням Київської Русі князем Володимиром Великим у 988 році.

Ця подія стала рушійною віхою для інституалізації київської державності у колисці європейських країн того часу, для затвердження принципів християнської моралі і відповідного способу мислення. У підсумку це призвело до виникнення українського народу в нашому сучасному розумінні та вікової боротьби за можливість жити в окремій незалежній державі.

Після військової агресії Росії у 2014-му році і з початком повномасштабної війни у 2022-му ми бачимо, що ця боротьба ще не завершена. Сьогодні День державності символізує незламність українців та українок, нашу силу волі, наснагу до боротьби за свою правду і свободу з історичним пригнічувачем, який прагне нас цього позбавити.

У цей день я бажаю Українській державі, нашому президентові та кожному з вас остаточної Перемоги над агресором! Вірю в те, що ми деокупуємо Дергачівщину, а також повернемо всі наші території, визнані міжнародним співтовариством у кордонах 1991-го року.

Слава Україні! Разом переможемо!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше