Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання міського голови Вячеслава Задоренка з Днем прикордонника!

Привітання
30.04.2022

День прикордонника – це професійне свято тих, хто цілодобово стоїть на варті України, охороняючи наші кордони від зовнішніх посягань.

Цього року прикордонники першими прийняли на себе удар повномасштабного російського вторгнення. Мужньо захищаючи цілісність Української держави, боронителі кордону продемонстрували агресору непохитну впевненість у нашій міцності!

Від імені мешканців Дергачівської громади я хочу щиро привітати усіх українських прикордонників з цим святом! Бажаю вам міцного здоров’я, витримки, родинного добробуту, щастя та мирного неба над головою!

Окрему вдячність цього дня хочу висловити начальнику харківського прикордонного загону ДПСУ Олегу Ковальчуку, начальнику відділу прикордонної служби «Дергачі» Сергію Макарову, а також усім харківським прикордонникам, які захищали і продовжують захищати Дергачівщину!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше