Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання міського голови Вячеслава Задоренка з днем міста Дергачі, а також днями селищ і сіл громади

Привітання
19.08.2022

Шановні мешканці Дергачівщини! У ці тижні ми традиційно святкуємо дні нашого міста, селищ та сіл громади.

Сьогодні на нашій території тривають бойові дії. Та зараз я не хочу описувати негатив війни, бо й так постійно інформую вас про поточний стан справ у своїх звітах.

У святкові дні хочеться згадати про приємні речі, які зберігаються у наших спогадах. Ці фотографії з урочистих заходів на честь міста Дергачі, наших селищ і сіл зроблені рік тому. Вони віддзеркалюють щире щастя та безтурботність, доброту й любов одне до одного, до рідної Дергачівщини та неньки-України.

Любі друзі! Дергачівці, безруківці, слатинчани, прудянці, козачани, проходівці, токарівці та русько-лозівчани! Від щирого серця я вітаю вас зі святами ваших населених пунктів! Бажаю непереборної витримки, життєвих сил, людяності, міцного здоров’я вам і вашим сім’ям!

Вірю в те, що після нашої спільної перемоги будемо разом відбудовувати рідний край і зробимо його квітучим та успішним!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше