Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання міського голови Вячеслава Задоренка з Днем медичного працівника

Привітання
19.06.2022

Шановні медпрацівники Дергачівщини та всієї України! Щиро вітаю вас з професійним святом!

За всю історію людства професія медика була однією з найважливіших. Завдяки вашій цілодобовій праці воістину лікуються людські долі, а ваша непереборна незламність слугує прикладом для кожного з нас!

Особливо приємно у цей день відзначити медичних працівників Дергачівської центральної лікарні, нашого Центру первинної медико-санітарної допомоги, а також Дергачівського відділення Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Ваші титанічні зусилля для порятунку незліченної кількості людей з першого дня війни неможливо переоцінити.

Низький уклін кожному українському медику, для кого присяга Гіппокарта стала особистим догматом у реальних справах! Нехай Господня ласка завжди супроводжує вас і ваші родини!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше