Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання міського голови Вячеслава Задоренка з Днем Державного Прапора України

Привітання
23.08.2022

Шановні громадяни! Вітаю вас з Днем Державного Прапора України!

День Державного Прапора України встановлено Указом Президента від 23 серпня 2004 року, однак історія жовто-блакитного стягу має глибоке історичне коріння, пов’язуючи нашу сучасну державу з періодами Київської Русі, козаччини, національно-визвольної боротьби ХІХ та ХХ століть.

Наш прапор відображає національні традиції, акумулює історію українського державотворення, уособлює честь та гідність нашого народу. Сьогодні ми відчуваємо це особливо чуттєво, коли над звільненими від окупантів населеними пунктами знову майорять жовто-блакитні кольори.

Щиро бажаю, щоб ці кольори якомога швидше замайоріли над усією Дергачівщиною, над усією Україною у встановлених міжнародним правом кордонах нашої сучасної держави. Не маю сумнівів у тому, що завдяки Збройним силам України так і буде.

Зі святом, друзі! Все буде Україна!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше