Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання Дергачівського міського голови Вячеслава Задоренка з Днем місцевого самоврядування

Привітання
07.12.2021

Шановні депутати обласних, районних та міських рад, старости, члени виконавчого комітету, члени вуличних комітетів, працівники та ветерани органів місцевого самоврядування! Прийміть щирі вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування!

Сьогодні хочу подякувати всім, хто має причетність до місцевого самоврядування, адже ми з вами робимо спільну справу – працюємо задля добробуту людей, робимо рідний край кращим.

Як міський голова хочу зазначити, що я завжди готовий до діалогу та підтримки ваших ініціатив, бо тільки разом ми зробимо більше!

Бажаю вам здоров`я, миру, добробуту, витримки та наснаги. Нехай усі життєві негаразди обходять стороною, а непохитна віра у світле майбутнє рідного краю додають нам сили та наснаги у професійній діяльності.

Дергачівський міський голова 

Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше