Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 9 серпня

Новини
10.08.2022

⚠ На 167-й день повномасштабної військової агресії Росії проти України окупанти обстрілювати з артилерії Дергачі, Безруки, Слатине, Прудянку, Цупівку, Дементіївку, Нове, Питомник і Руську Лозову, били з танків та мінометів по селищам та селам, що перебувають у зоні активних бойових дій. Інформація про постраждалих до нас не надходила.

⚠ Козачолопанський, Проходівський округи і більша частина Токарівського старостату перебувають під окупацією. Наші захисники ведуть тяжкі бої в районі Козачої Лопані, Цупівки, Дементіївки та Великих Проходів.

✅ 9 серпня відбулася позачергова сесія міської ради, на якій ми разом з депутатами прийняли важливі рішення щодо фінансової підтримки комунальних підприємств. Дякую депутатам за підтримку мого розпорядження про призначення Ніни Іваненко на посаду директора КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги».

✅ Минулої доби працівники міської ради, соцпрацівники та волонтери здійснювали гуманітарну роботу у Дергачах і навколишніх селах: Шовкоплясах, Ємцях, Замірцях, Болибоках, Семенівці.

✅ Члени Корпусу громадської безпеки закрили плівкою контури 10-ти вікон у пошкоджених приватних будинках, відремонтували 2 дахи в оселях самотніх пенсіонерів.

✅ Енергетики Дергачівського РЕМу ліквідували пошкодження 16-ти міських електромереж, а також підключили світло 16-м абонентам.

✅ Робітники Дергачівського відділення Харківгазу відновили газопостачання 5-м абонентам.

Бережіть себе, любі друзі! Разом переможемо!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше