Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 9 квітня

Новини
09.04.2022

❗Протягом доби ворожа артилерія періодично здійснювала обстріли населених пунктів Дергачівської громади. У селищі Слатине внаслідок бомбардувань загинули щонайменше дві особи, ще одну людину з пораненнями швидка допомога доставила до лікарні у Харків. В Дергачах було зруйновано декілька приватних будинків.

⚠ В окупованих Козачолопанському, Токарівському, Проходівському, Русько-Лозівському старостатах та Цупівці Прудянського округу продовжує розгортатися гуманітарна катастрофа. Допомогти мешканцям цих територій ми зможемо тільки після їх звільнення Збройними силами України.

✅ Сьогодні наші виконавчі та соціальні органи разом з волонтерами проводили гуманітарну роботу в Дергачах, доставили продовольство до Ємців, Шовкоплясів та Семенівки.

✅ Працівники дергачівських ланок Харківобленерго та Харківгазу поступово відновлюють роботу електромагістралей і газогонів. Як я вже зазначав, не можу давати гарантій з цього приводу через високу вірогідність нових аварій у зв’язку з обстрілами. Але робота ведеться постійно, і жителі багатьох вулиць нашого міста сьогодні змогли впевнитись у цьому, коли в їхніх оселях з’явилось світло.

Будемо працювати над відновленням Дергачівщини далі! Дякую за підтримку усім небайдужим!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше