Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 9 березня

Новини
09.03.2022

⚠ Ворожі сили не припиняють бомбити житлові квартали нашого міста. Сьогодні в результаті чергового обстрілу до Дергачівської лікарні було доставлено мешканку Дергачів з осколковими пораненнями. Лікарі робили усе можливе, але, на жаль, врятувати жінку не вдалося.

⚠ Вже тиждень ми намагаємось відновити електропостачання та зв’язок у старостинських округах нашої громади. Я чудово розумію обурення місцевих мешканців, пов’язане з такою ситуацією, тому поясню її причини ще більш детально.

Тиждень тому у результаті російських обстрілів було пошкоджено високовольтні лінії в районах Дергачі – Золочів, Слатине – Прудянка, які постачають електроенергію до наших домоволодінь та до вежі мобільного зв'язку. Працівники Дергачівського району електромереж зі спецтехнікою вирушили на місце для ліквідації наслідків аварії, однак у процесі виконання завдань вийшла з ладу гідравліка автовишки.

Після цього ситуація значно ускладнилась, оскільки обстріли відбуваються систематично, є велика загроза життю наших електриків, до того ж відремонтувати пошкоджену автовишку або доставити до місця аварії аналогічну нову поки що немає змоги.

Схиляю голову перед усіма працівниками Дергачівського РЕМу за їхній відчайдушний героїзм та розраховую на розуміння жителів громади!

✅ Продовжуємо гуманітарні поставки малозахищеним верствам населення. Щодня розвозимо продовольство по Дергачам. Сьогодні також відправили продукти й ліки до Слатинського, Прудянського і Русько-Лозівського старостинських округів.

✅ Запустили телеграм-канал Дергачівської міської ради. Телеграм – це захищений і дуже зручний месенджер, яким закликаю користуватися усіх.
Підписуйтесь на наш канал 👉 t.me/der_rada

✅ Міські комунальні служби, силові структури, служби екстреного реагування та громадські дружини продовжують виконувати свою роботу.

Перемога буде за нами! Слава Україні!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше