Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 9-22 січня

Новини
23.01.2023

⚠ Російська армія продовжує наносити удари по прикордонним населеним пунктам нашої громади з артилерії, танків і мінометів. Під постійними вогнем ворога перебувають Токарівка, Гоптівка, Козача Лопань, Гранів та Ветеринарне. Внаслідок обстрілів 20 січня у Ветеринарному 46-річний місцевий мешканець дістав осколкове поранення. Бригада швидкої допомоги доставила його до лікарні у Харків. На щастя, зараз життю чоловіка нічого не загрожує.

✅ За сприяння обласних та районних органів влади, міжнародних партнерів і українських благодійних організацій намагаємось забезпечувати наших людей усім необхідним, наскільки це можливо. За підтримки ХОВА триває кампанія по забезпеченню дровами жителів Токарівського, Проходівського, Русько-Лозівського, Прудянського старостинських округів та інших населених пунктів, де поки що повністю або частково відсутні газо- й електропостачання.

✅ Також наші мешканці з Дергачів, Безруків, Слатиного, Прудянки, Цупівки, Великих і Малих Проходів, Руської Лозової отримали вже понад 900 склопакетів на заміну пошкоджених вікон, а члени Корпусу громадської безпеки за останні два тижні допомогли відремонтувати до двох десятків пошкоджені покрівель у приватних будинках.

✅ Працівники дергачівського РЕМу продовжують відновлювати пошкоджені електроопори у Безруках, Слатиному, Дубівці, Руській Лозовій та інших населених пунктах. Бригади Харківгазу працюють над відновленням газових мереж у Русько-Лозівському, Токарівському, Проходівському округах.

✅ Робітники Дергачікомунсервісу протягом останнього тижня ліквідували порив водогону по вулиці Садовій, здійснили підсипку вулиці Горького, а також у найближчих планах – підсипка вулиць Кутянської і Січової в Дергачах.

Дякую усім за роботу! Продовжуємо працювати на перемогу!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше