Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 8 квітня

Новини
08.04.2022

❗За останню добу місто Дергачі зазнало серйозних руйнувань. Як ми вже зазначали, унаслідок ворожих артилерійських обстрілів було зруйновано Центр первинної медико-санітарної допомоги, постраждали будівлі стаціонару Дергачівської лікарні, Дергачікомунсервісу, промислового підприємства «Кіндерленд». Масштаб руйнувань житлового сектору поки що складно оцінити, але він доволі значний.

⚠ На щастя, медичному персоналу лікарні вдалося вчасно сховатися в укриття та евакуювати пацієнтів. Жертв та поранених від обстрілів по місту теж немає. Нам спільно з волонтерами організації «Харків-SOS» вдалося зберегти людські життя завдяки проведеній протягом останніх днів евакуації мешканців громади. Однак, сьогодні від наїзду автомобілем на міну постраждали двоє працівників Дергачівського РЕМу, які їхали на аварійну ділянку для виконання завдання з відновлення електроенергії.

⚠ Вибачте, але, на жаль, я не можу запевнити вас щодо того, коли у нашому місті та в старостатах з’явиться світло. Дергачі постійно бомблять, і прямо зараз також.

⚠ Особливо критичною залишається ситуація у Козачолопанському, Токарівському, Проходівському, Русько-Лозівському округах та Цупівці Прудянського округу. Нагадаю, що ці території окуповані і там розгортається гуманітарна катастрофа, якій ми поки що ніяк не можемо запобігти.

✅ Незважаючи ні на що, сьогодні ми продовжили гуманітарну роботу в Дергачах, Безруках, Слатине, Прудянці.

🤝 Хочу подякувати нашим медикам, енергетикам, газовикам, комунальникам, усім спонсорам та волонтерам, які допомагають Дергачівській громаді у ці скрутні часи!

Ні на хвилину не сумніваюсь, що ми переможемо. І ви не сумнівайтесь. Слава Україні!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше