Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 8 червня

Новини
09.06.2022

⚠ На 105-й день війни Росії проти України окупанти продовжили бомбардувати зі ствольної та реактивної артилерії Дергачі, Безруки, Слатине, Руську Лозову, обстрілювали з різних видів наземної та повітряної техніки Прудянку, Цупівку, Нове, Питомник, Дементіївку.

⚠ Ворожі війська тримають контроль над територією Козачолопанського та Проходівського старостинських округів, переважною частиною Токарівського округу, досі утримують частину Цупівки і намагають заблокувати просування Сил оборони України в бік Великих Проходів. Наші захисники намагаються вибити ворога з зайнятих позицій.

✅ Протягом минулого дня співробітники Дергачівської міської ради разом із соціальними працівниками і волонтерами проводили гуманітарну роботу у різних районах міста Дергачі.

✅ Робітники Харківгазу завершили роботи на пошкодженому розподільчому  газогоні. Міське газопостачання відновлено в повному обсязі, підключено усі 6000 домоволодінь. Тому можете вмикати газ і користуватися!

✅ Комунальні служби спільно з членами Корпусу громадської безпеки 8 червня розгрібали завали зруйнованих будинків, відремонтували 1 дах будинку громадянина похилого віку, закрили плівкою контури 21-го вікна у домоволодіннях мешканців.

✅ Працівники Дергачікомунсервісу усунули аварійну ситуацію на міському водогоні, відновивши водопостачання 25-ти домоволодінь по вулиці Каштановій.

✅ Енергетики Дергачівського РЕМу відремонтували 14 пошкоджених електромереж та підключили світло 14-м абонентам.

Працюємо далі і віримо у перемогу України!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше