Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 8 березня

Новини
08.03.2022

⚠ Намагаємось відновити електропостачання та зв’язок у наших старостатах. На жаль, ситуація досить складна і потребує додаткових оперативних рішень. Працівники Дергачівського району електромереж докладають максимум зусиль для вирішення проблеми.

✅ Продовжуємо направляти гуманітарну допомогу малозахищеним верствам населення. Сьогодні доставляли продукти по Дергачам, відправили продовольство до навколишніх сіл поруч з містом, а також до Безруківського, Слатинського і Токарівського округів.

✅ ДСНС знешкоджувала нездетоновані снаряди, ліквідовуючи наслідки вчорашнього бомбардування.

✅ Міські комунальні та оперативні екстрені служби разом з органами місцевого самоврядування і підструктурами самоорганізації населення продовжують працювати.

Віримо у ЗСУ! Все буде Україна!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше