Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 8-15 грудня

Новини
16.12.2022

⚠️ Протягом останнього тижня російські окупанти наносили артилерійські та мінометні удари по Ветеринарному, Козачій Лопані, селу Гранів, а також по Гоптівці та Токарівці. Внаслідок обстрілів пошкоджено декілька приватних будинків. Люди, на щастя, не постраждали.

✅ Робітники Дергачівського РЕМу практично повністю відновили електропостачання у Безруках і Лещенках. Наразі пріоритетними напрямками роботи енергетиків є Слатине та Руська Лозова, де станом на сьогодні загалом проживає до тисячі осіб.

✅ Працівники Харківгазу також працюють над відновленням газопостачання у Руській Лозовій і Слатиному. Ситуацію ускладнюють значні пошкодження газогонів, розподільчих пунктів та несприятливі погодні умови.

⚠️ Найскладніша ситуація зі світлом та газом у Токарівському, Проходівському, Прудянському старостинських округах. Комунікації тут не вдасться відновити до весни, окрім суттєвих руйнувань інфраструктури значна площа території цих старостатів досі замінована.

✅ У зв'язку з погіршенням погодних умов комунальні служби з початку тижня розпочали боротьбу з ожеледицею на основних перехрестях та вулицях міста. Також дергачівські комунальники ліквідували порив водогону біля будинку 10А по вулиці Садовій, де через аварію виникла проблема з водопостачанням.

✅ Завдяки Харківській ОВА, гуманітарній місії «Проліска», благодійним організаціям «Мирне небо Харкова», «KHARPP», «100% життя» та багатьом іншим жителі Дергачівщини забезпечені продовольством, а також засобами обігріву у старостинських округах. Малозахищені верстви населення, які мають тільки дров’яні котли, безкоштовно отримують по 4 куб.м. дров на домоволодіння; таким чином дровами були забезпечені 26 сімей. Окрім цього, Харківська РВА додатково передала Дергачівській громаді оргтехніку, портативні зарядні пристрої та інше устаткування для належної роботи виконавчих органів.

Молимося за ЗСУ і працюємо на перемогу! Слава Україні! 🇺🇦

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше