Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 8-13 лютого

Новини
14.02.2023

⚠ Протягом останнього тижня війська держави-агресора не припиняли обстрілювати Козачу Лопань, Ветеринарне та Гранів. Також під ударами ворога опинились Токарівка, Гоптівка і Малі Проходи. На щастя, минулося без постраждалих.

✅ Триває гуманітарна робота. Минулого тижня отримали чергову партію продовольчої допомоги від Червоного Хреста, фонду «АДРА УКРАЇНА» та інших благодійників. Цю допомогу вже видаємо нашим мешканцям. За сприяння обласної та районної військових адміністрацій жителям Дергачівщини за декілька останніх місяців видано більше 2100 вікон на заміну пошкоджених, для опалення осель передано майже 2200 м³ дров на 650 домоволодінь, що залишаються без електро- і газопостачання.

✅ За минулий тиждень енергетики Дергачівського РЕМу відновили електроенергію на декількох вулицях у Слатиному; селище на 65% зі світлом. У Руській Лозовій розпочався процес підключення до електроенергії південної частини села. В інших населених пунктах громади основні відновлювальні роботи енергомереж та газогонів розпочнуться навесні.

✅ Міські комунальники ліквідували стихійне сміттєзвалище на території Дергачів. Продовжується приведення до ладу прибудинкових територій (багатоквартирних будинків). На основних вулицях міста комунальники здійснюють посипку дорожнього полотна піщано-шлако-щебеновою сумішшю.

Підтримуємо ЗСУ, працюємо на перемогу! Слава Україні!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше