Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 8-10 жовтня

Новини
11.10.2022

⚠️ Останніми днями ситуація у громаді залишається стабільно напруженою. Ворог не припиняє обстрілювати прикордонні населені пункти, завдаючи артилерійських ударів по Козачій Лопані, селищам Гранів та Ветеринарне. Збройні сили України присікають спроби ворога проводити диверсійно-розвідувальну роботу, знищуючи живу силу та техніку ворога вздовж державного кордону.

⚠️ У результаті вчорашніх російських ударів по енергетичній інфраструктурі України місто Дергачі та навколишні села на деякий час залишилися без світла. Протягом декількох годин зусиллями енергетиків Харківобленерго електропостачання вдалося частково відновити, але роботи ще тривають. Прошу громадян максимально, наскільки це можливо, економити електроенергію.

✅ Працівники міської ради разом з волонтерами та соціальними працівниками надавали гуманітарну допомогу в Дергачах, Руській Лозовій, Великих та Малих Проходах, а також в населених пунктах Токарівського округу.

✅ Міські комунальні служби спільно з волонтерами-добровольцями продовжують роботи з благоустрою на території громади, робітники Дергачівського РЕМу та Харківгазу відновлюють критичну інфраструктуру.

Безмежна вдячність нашим воїнам, рятівникам та енергетикам! Віра українців у перемогу непохитна!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше