Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 7 травня

Новини
07.05.2022

⚠ За останню добу окупаційні війська знову здійснювали артилерійські бомбардування житлових масивів Дергачівщини. Постраждали приватні будинки у Руській Лозовій, Слатине та Прудянці. Однак, завдяки вдалим контрнаступальним діям, Збройним силам України на північному сході Слобожанщини вдалося відтіснити агресора і зменшити загрозу артобстрілів міста Дергачі. Сьогодні був чи не перший день з початку війни, коли по місту не було прильотів. Також за останні 24 години ми не отримували інформацію щодо постраждалих цивільних осіб.

❗На жаль, відсутність прильотів по Дергачам не означає, що нам можна повернутись до звичайного життя. Напередодні травневих свят я закликаю всіх бути особливо пильними: не покидати зайвий раз безпечні місця, не ходити до лісу, до водоймищ, не перебувати на відкритій місцевості і не зловживати алкоголем! Сьогоднішня ситуація змушує нас напружитись у ті дні, коли ми зазвичай звикли розслаблятись, тож давайте не будемо давати ворогу приводів для здійснення провокацій.

⚠ Поки що під окупацією залишаються Токарівський, Проходівський, Козачолопанський старостинські округи, Цупівка Прудянського округу, селище Питомник та село Нове Русько-Лозівського округу. Вкотре хочу нагадати, що російська сторона не бажає розглядати можливість організації гуманітарних коридорів на підконтрольну Україні територію.

✅ 7 травня ми здійснювали гуманітарну роботу у Дергачах, Замірцях, Безруках, Слатине, Прудянці та Руській Лозовій.

✅ Дергачівські медики, енергетики, комунальники, силовики та добровольці-волонтери продовжують допомагати місцевим мешканцям, підтримувати порядок на вулицях нашого міста, а також в селищах і селах, де це можливо.

☑️ Працівники Дергачівського району електромереж протягом робочого дня відновили 5 пошкоджених зовнішніх електромереж у місті, а також за локальними заявками підключив до електропостачання ще 5 об’єктів.

Бажаю усім витримки та терпіння! Разом переможемо!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше