Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 7 квітня

Новини
08.04.2022

❗ У результаті ворожих обстрілів серйозно пошкоджено будівлі наших медичних закладів у Дергачах, у підконтрольних Україні старостатах від бомбардувань постраждали декілька приватних будинків. Поранених та загиблих, на щастя, немає. Подробиці будуть згодом.

⚠ Козачолопанський, Токарівський, Проходівський, Русько-Лозівський старостати та Цупівка Прудянського округу досі перебувають під ворожим контролем. Як я вже зазначав раніше, окупаційна сторона заблокувала ці території на в’їзд та виїзд, тому ми не можемо ні евакуювати звідти людей, ні направити туди гуманітарну допомогу. Ми також не можемо дізнатися про долі мешканців окупованих територій через відсутність зв’язку.

✅ 7 квітня ми здійснювали гуманітарну роботу у Дергачах, Шовкоплясах, Ємцях, Лещенках, Безруках та Слатине.

✅ Робітники Дергачівського РЕМу, газового господарства, швидкої допомоги та рятувальної служби продовжують героїчно виконувати свої посадові обов’язки, ризикуючи власним життям задля порятунку наших громадян, збереження інфраструктури, запобігання енергетичній кризі.

💡🔌 Окремо хочу сказати про відсутність електропостачання. Працівники Харківобленерго працюють над вирішенням цієї проблеми щодня, однак ситуація ускладнена аварією на основній високовольтній лінії між Малою Данилівкою та Дергачами. Я не можу дати гарантій, що світло з’явиться у наших оселях завтра або післязавтра, але можу запевнити, що ми з міською радою докладаємо максимум зусиль для якнайшвидшого вирішення цього питання.

Тримаймося та віримо у перемогу України!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше