Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 7 червня

Новини
08.06.2022

❗На 104-й день російсько-української війни ворожі сили завдавали ударів зі ствольної артилерії по Дергачам, Безрукам, Слатиному, Руській Лозовій, били з гаубиць, мінометів і танків по Прудянці, Цупівці, Питомнику, Новому та Дементіївці. У результаті артобстрілів було поранено двох мешканців селища Слатине.

⚠ Окупанти контролюють територію Козачолопанського та Проходівського старостинських округів, переважну частину Токарівського округу. Збройні сили України продовжують бойові дії за звільнення Цупівки та Великих Проходів.

✅ Протягом минулої доби працівники міської ради, соціальні працівники спільно з волонтерами роздавали гуманітарну допомогу у Дергачах, Семенівці, Замірцях, Болибоках, Масліях, Ємцях, Шовкоплясах та Слатиному. Також ми відправили продовольство до санаторію «Бермінводи», де зараз перебуває близько чотирьох сотень евакуйованих мешканців Дергачівщини, зокрема сорок дітей.

✅ Дергачівський райавтодор продовжив ямковий ремонт автошляху Харків-Золочів-Олександрівка на території міста Дергачі.

✅ Комунальні служби разом з членами Корпусу громадської безпеки минулої доби виконували роботи з розгрібання завалів після обстрілів, відремонтували 1 дах будинку громадянина похилого віку, закрили плівкою контури 8-ми вікон у домоволодіннях мешканців.

✅ Працівники Дергачікомунсервісу усунули аварійну ситуацію на міському водогоні, відновивши водопостачання 15-ти домоволодінь по провулку Кооперативному.

✅ Енергетики Дергачівського РЕМу відремонтували 12 пошкоджених електромереж та підключили світло 16-м абонентам.

✅ Робітники Харківгазу продовжують ремонт магістрального газогону, пошкодженого 6 червня. Станом на зараз відновлено газопостачання 1600-м абонентам. Ще 4400 абонентів поки що залишаються без газу. Роботи тривають.

Дякую усім небайдужим за розуміння та підтримку! Разом переможемо!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше