Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 7 березня

Новини
07.03.2022

⚠ Протягом дня ворожа артилерія систематично обстрілювала місто Дергачі та інші населені пукти громади, застосовуючи дуже небезпечні касетні бомби.

▪ Було завдано ударів по Дергачівському ліцею №3 і житлових кварталах міста.

▪ Як мінімум троє людей загинуло. П’ятнадцять осіб з різними формами поранень було доставлено до Дергачівської центральної лікарні, серед них – чотирирічна дитина.

▪ Також було пошкоджено міську систему газопостачання, але екстрені служби оперативно локалізували проблему.

✅👶 При цьому за останню добу у пологовому відділенні нашої лікарні народилося п’ять малюків!

⚠ Через обстріли працівникам Дергачівського району електромереж досі не вдається усунути аварію на високовольтній лінії, у зв’язку з чим без електроенергії та зв’язку залишається більшість населених пунктів Дергачівщини. Тим не менш, ми не припиняємо працювати над вирішенням цієї проблеми!

✅ Організація гуманітарної допомоги у вигляді продуктів та ліків для малозахищених верств населення продовжується. Вкотре прошу мешканців старостинських округів з розумінням поставитись до продовольчих проблем: міська рада та волонтери не в силах швидко налагодити цей процес у зв’язку з об’єктивними обставинами.

✅ Комунальні служби і дружини громадської безпеки продовжують виконувати свою роботу!

Дякую усім, хто допомагає! Ми обов’язково переможемо! 

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше