Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 6 травня

Новини
06.05.2022

⚠ Протягом доби ворожі сили продовжили систематичні артилерійські обстріли населених пунктів Дергачівщини. Під ударами опинилися житлові сектори у Дергачах разом з деякими навколишніми селами, а також Слатине, Прудянка і Руська Лозова. Інформація про постраждалих серед цивільного населення до нас не надходила.

⚠ Токарівський, Проходівський, Козачолопанський старостинські округи, Цупівка Прудянського округу, селище Питомник та село Нове Русько-Лозівського округу поки що залишаються під окупацією. Організувати звідти зелені коридори неможливо, розпочати там гуманітарну роботу зараз теж.

✅ Тим не менш, незважаючи на обстріли, співробітники наших виконавчих органів, соціальних служб та волонтери впродовж дня роздавали продовольчу і санітарно-гігієнічну допомогу мешканцям Дергачів, Ємців, Шовкоплясів, Замірців, Семенівки, Білашів, Безруків, Слатине, Прудянки та Руської Лозової. Евакуйованим до санаторію «Бермінводи» русько-лозівчанам сьогодні також відвезли необхідний одяг та інші споживчі товари.

✅ Працівники медичної сфери, екстрених служб, силових структур, робітники житлово-комунального господарства разом з небайдужими добровольцями – місцевими мешканцями – продовжують підтримувати життєздатність Дергачівщини.

⚠ Нагадаю, що на сьогоднішній день неможливо відновити газопостачання у громаді, оскільки ремонтні роботи треба проводити на території, де зараз тривають бойові дії.

☑️ Дергачівські енергетики протягом робочого дня відновили 13 з 15 пошкоджених зовнішніх електромереж у місті, а також за локальними заявками підключив до електропостачання ще 13 об’єктів.

Наша сила – в єдності! Не забуваймо про це та молімося за захисників Української держави!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше