Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 6 липня

Новини
06.07.2022

⚠ На 133-й день російсько-української війни окупанти продовжили знищувати Дергачівщину. Застосовуючи артилерію, ворожі війська цілили по Дергачам, Безрукам, Слатиному, Прудянці, Дементіївці, Новому, Питомнику, Руській Лозовій. Також обстрілювали Цупівку, Прудянку, Дементіївку, Питомник і Нове з мінометів, танків та іншої бронетехніки. Один мешканець Слатиного отримав осколкове поранення, бригада швидкої допомоги оперативно доставила його до лікарні.

⚠ Збройні сили України ведуть позиційні бої у Цупівці, біля Дементіївки, на золочівсько-козачолопанському напрямку та в лісовому масиві району Великі Проходи – Питомник – Руська Лозова.

✅ Сьогодні міська рада спільно з соціальними працівниками й волонтерами проводила гуманітарну роботу в Дергачах та відправила продовольчу допомогу до Прудянки.

✅ Комунальники Дергачікомунсервісу ліквідували ще 2 несанкціонованих звалища на території міста.

✅ Члени Корпусу громадської безпеки розгрібали завали зруйнованих будинків, закрили плівкою і ДВП контури 12-ти вікон у пошкоджених домівках дергачівців, відремонтували 2 дахи в оселях пенсіонерів.

✅ Енергетики Дергачівського РЕМу ліквідували пошкодження 24-х міських електромереж та підключили світло 24-м абонентам.

✅ Робітники Дергачівського відділення Харківгазу відновили газопостачання 7-м абонентам.

Дякую усім за плідну роботу! Разом переможемо!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше