Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 6 квітня

Новини
06.04.2022

⚠ Козачолопанський, Токарівський, Проходівський, Русько-Лозівський старостати та Цупівка Прудянського округу залишаються окупованими. Зв’язку з цими територіями немає, продовжити там гуманітарну роботу ми теж, на жаль, не можемо.

✅ Сьогодні нам вдалося відправити продовольство для забезпечення потреб мешканців Безрук, Слатине, Прудянки. Також здійснювалась гуманітарна робота в Дергачах.

✅ Працівники Дергачівського РЕМу, газової служби, місцевого відділення швидкої допомоги, ДСНС та наші комунальники продовжували працювати над порятунком людських життів, відновленням комунікацій міста, знешкодження вибухонебезпечних снарядів. Члени благодійної організації «Харків-SOS» допомогли з евакуацією жителів, які бажали виїхати з території громади.

Дякую всім за допомогу! Разом переможемо та відбудуємо Дергачівщину!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше