Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 6 березня

Новини
06.03.2022

⚠ Без електроенергії та зв’язку досі залишаються населені пункти шести старостинських округів Дергачівської громади, у селі Безруки є зв’язок і частково електроенергія. Ситуація пов’язана з аварією на високовольтній лінії, а також пошкодженням спецтехніки, яка дозволяє працівникам Дергачівського району електромереж усувати такі проблеми. Ми робимо усе можливе, щоб вирішити питання якнайшидше.

❓ За останню добу надходить багато питань з приводу того, як зв’язатися зі знайомими з територій, що тимчасово без зв’язку.
⚠ Інформую, що у міської ради немає ресурсу для перевірки кожного з тисяч місцевих мешканців на предмет того, як вони почуваються. Наші старости працюють на місцях і вирішують проблеми виходячи з наявних можливостей.

✅ Важливо, що поранених та загиблих серед цивільного населення протягом доби на Дергачівщині немає!

✅ Триває організація гуманітарної допомоги для малозахищених верств населення, для хворих у стаціонарі нашої лікарні, новонароджених дітей та їхніх матусь у пологовому відділенні. Доставляємо продукти і медикаменти по Дергачам та до старостатів. Пекарні працюють в активному режимі.

✅ Усі комунальні служби продовжують працювати у штатному режимі, а громадські дружини забезпечувати порядок у місті!

Дякую усім! Все буде Україна!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше