Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 6-7 серпня

Новини
08.08.2022

⚠ Протягом двох минулих діб окупанти завдавали артилерійських ударів майже по всім населеним пунктам Дергачівщини. Під танковим та мінометним вогнем ворога постійно знаходяться фронтові Прудянка, Цупівка, Дементіївка, Нове, Питомник, Руська Лозова. Інформація про постраждалих до нас не надходила.

⚠ Наші Збройні сили продовжують позиційні бої з метою звільнення окупованих Козачолопанського, Проходівського, Токарівського округів та виходу на державний кордон України. Важкі бої тривають під Козачою Лопанню, у Цупівці, під Дементіївкою та Великими Проходами.

✅ 6 серпня Дергачівська міська рада за підтримки волонтерів проводила гуманітарну роботу в Дергачах.

✅ Члени Корпусу громадської безпеки закрили плівкою контури 6-ти вікон у пошкоджених приватних будинках, відремонтували 1 дах.

✅ Енергетики Дергачівського РЕМу ліквідували пошкодження 9-ти міських електромереж, а також підключили світло 9-м абонентам.

✅ Робітники Дергачівського відділення Харківгазу відновили газопостачання 3-м абонентам.

Віримо у ЗСУ та допомагаймо нашій армії! Разом переможемо!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше