Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 5 травня

Новини
05.05.2022

⚠ Окупанти продовжують активно обстрілювати місто Дергачі, селища і села нашої громади. Особливо значні руйнування від обстрілів, окрім міста, є у Прудянці, Слатине, Руській Лозовій та деяких інших селах, де знищено багато приватних будинків, магазинів, підприємств тощо. Також, на жаль, я змушений констатувати, що посівної кампанії цього року не буде, бо фермерські господарства або знищені, або пограбовані окупантами, а посівні площі засіяні мінами та снарядами.

⚠ Досі під окупацією перебувають Токарівський, Проходівський, Козачолопанський старостинські округи, Цупівка Прудянського округу, селище Питомник та село Нове Русько-Лозівського округу. Ще раз нагадаю тим, хто починає розмови про зелені коридори: їх організувати неможливо, бо з російської сторони ніхто не збирається обговорювати це питання.

✅ Сьогодні ми здійснювали гуманітарну роботу у Дергачах, Безруках, Слатине, Прудянці і Руській Лозовій. Зараз триває роздача продовольчих і санітарно-гігієнічних пакунків, яку ми плануємо продовжувати щодня.

✅ Медичні працівники, рятівники, поліцейські, та робітники служб житлово-комунального сектору працюють щодня у посиленому режимі.

⚠ На жаль, ми поки що не зможемо відновити газопостачання у громаді, бо пошкоджена ділянка газогону знаходиться на території, де зараз тривають бойові дії.

☑️ Водночас Дергачівський РЕМ за день відновив 8 пошкоджених зовнішніх електромереж у місті, а також за локальними заявками підключив до електропостачання ще 8 об’єктів.

Нехай Господь оберігає кожного з вас! Слава захисникам України!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше