Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 5 серпня

Новини
06.08.2022

⚠ На 163-й день повномасштабної російсько-української війни окупанти наносили артилерійські удари по Дергачам, Безрукам, Слатиному, Прудянці, Дементіївці, Новому, Питомнику, Руській Лозовій. Ворог цілив з танків і мінометів по Цупівці, Дементіївці, Питомнику й по Руській Лозовій. У результаті обстрілів зруйновано декілька приватних будинків і господарчих споруд. Інформацію про постраждалих ми не отримували.

⚠ Збройні сили України продовжують бойові дії за звільнення окупованих територій Козачолопанського, Проходівського, Токарівського старостинських округів. Загальна ситуація на фронті залишається стабільно напруженою.

✅ Минулого дня працівники й депутати міської ради спільно з соціальними працівниками і волонтерами проводили гуманітарну роботу в Дергачах та Слатиному.

✅ Члени Корпусу громадської безпеки закрили плівкою контури 20-ти вікон у пошкоджених приватних будинках, відремонтували 5 дахів в оселях пенсіонерів.

✅ Енергетики Дергачівського РЕМу ліквідували пошкодження 14-ти міських електромереж, а також підключили світло 15-м абонентам.

✅ Робітники Дергачівського відділення Харківгазу відновили газопостачання 4-м абонентам.

Дякую небайдужим людям за підтримку та безпосередню допомогу Дергачівщині! Разом – ми сила!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше