Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 5 квітня

Новини
05.04.2022

⚠ У результаті ворожих обстрілів минулої ночі було пошкоджено цивільну інфраструктуру і високовольтні лінії. Жертв та поранених немає, проте Дергачі на деякий час повністю залишилися без електроенергії та зв’язку.

Неймовірними зусиллями робітників Дергачівського району електромереж до другої половини дня світло і зв’язок вдалося частково відновити. Відповідні роботи триватимуть щодня, але, у зв’язку з цим, я мушу ще раз констатувати, що зараз у нас немає ресурсів на відновлення електропостачання до старостинських округів.

⚠ Русько-Лозівський, Проходівський, Токарівський, Козачолопанський старостинські округи та село Цупівка Прудянського округу окуповані і перебувають на межі гуманітарної катастрофи. Ситуація на цих територіях не змінюється, і ми нічим не можемо їм допомогти з об’єктивних причин.

✅ Протягом дня газова служба продовжила ремонт газопроводу до Ємців і Шовкоплясів, а ми тим часом відправили туди гуманітарну допомогу. Також сьогодні гуманітарна робота здійснювалась у Дергачах, Білашах та Слатине. Завтра будемо продовжувати і в інших населених пунктах.

Дякую всім за допомогу! Разом переможемо!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше