Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 5-6 жовтня

Новини
07.10.2022

⚠️ Протягом двох останніх діб продовжились бойові зіткнення між Збройними силами України та російсько-окупаційною армією на лінії нашого державного кордону. Окупанти завдавали ударів по селу Гранів, селищам Ветеринарне та Козача Лопань. Інформація про постраждалих цивільних осіб до нас не надходила.

✅ Органи місцевого самоврядування разом з соціальними працівниками та волонтерами проводили гуманітарну роботу у місті Дергачі та навколишніх селах.

✅ Працівники комунальних підприємств продовжують роботи з благоустрою. Їм допомогають місцеві добровольці-волонтери, які за останні два дні закрили плівкою контури 11-х вікон та відремонтували 6 дахів у пошкоджених приватних і адміністративних будівлях.

✅ Енергетики Дергачівського РЕМу ліквідували пошкодження 16-х міських електроліній, а також підключили світло 16-м абонентам.

✅ Робітники Дергачівського відділення Харківгазу відновили газопостачання 12-м абонентам.

Слава ЗСУ! Все буде Україна!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше