Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 4 серпня

Новини
05.08.2022

⚠ Минулої доби російська армія обстрілювала зі ствольної й реактивної артилерії майже всі підконтрольні ЗСУ населені пункти нашої громади. Над селищем Слатине окупанти знову застосували проти цивільного населення фосфорні снаряди, в результаті чого згоріло щонайменше 6 приватних будинків. У зоні активних бойових дій ворог бив з мінометів і танків по Цупівці, Прудянці, Дементіївці, Новому, Питомнику та по Руській Лозовій. Інформація про постраждалих до нас не надходила.

⚠ На окупованих територіях Токарівського, Проходівського, Козачолопанського округів ворог продовжує тероризувати й залякувати місцеве населення. Представники окупаційної псевдоадміністрації проводять дезінформаційну кампанію, спрямовану на дискредитацію української влади та ЗСУ. В цей час наші Збройні сили ведуть позиційні бої на основних напрямках по лінії Цупівка – Дементіївка – Великі Проходи, а також між Золочевом та Козачою Лопанню.

✅ 4 серпня ми роздавали гуманітарну допомогу в різних районах Дергачів, а також відправили продовольство до Слатиного.

✅ Члени Корпусу громадської безпеки закрили плівкою контури 12-ти вікон у пошкоджених приватних та адміністративних будинках, відремонтували 2 дахи в оселях самотніх пенсіонерів.

✅ Енергетики Дергачівського РЕМу ліквідували пошкодження 17-ти міських електромереж, а також підключили світло 18-м абонентам.

✅ Робітники Дергачівського відділення Харківгазу відновили газопостачання 3-м абонентам.

Віримо у ЗСУ, працюємо на перемогу! Все буде Україна!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше