Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 4 липня

Новини
05.07.2022

⚠ На 131-й день війни Росії проти України окупанти наносили артилерійські удари по Дергачам, а також по територіям Безруківського, Слатинського, Прудянського, Токарівського, Русько-Лозівського округів. Ворог цілив танками й мінометами по Прудянці, Цупівці, Дементіївці, Питомнику, Руській Лозовій. Інформація про постраждалих до нас не надходила.

⚠ Під окупацією перебувають території Проходівського, Козачолопанського, більша частина Токарівського округів. Російські війська здійснювали невдалі спроби виходу до Прудянки, штурму Дементіївки та Питомника. Збройні сили України міцно тримають оборону на півночі Дергачівщини.

⚠ Як відомо, на території усіх старостинських округів громади відсутні електроенергія та газопостачання. У зв’язку з тим, що з цього приводу виникають запитання, хочу нагадати, що відновлення комунікацій нараз не є можливим. Центральні електромережі, газомагістралі та газорозподільчі системи перебувають частково на окупованій території, частково у зоні активних бойових дій та на замінованих ділянках.

✅ 4 червня міська рада разом з волонтерами здійснювала гуманітарну роботу в різних районах Дергачів.

✅ Члени Корпусу громадської безпеки розгрібали завали на території міста, закрили плівкою і ДВП контури 10-ти вікон у пошкоджених приватних будинках, відремонтували 2 дахи в оселях пенсіонерів.

✅ Енергетики Дергачівського РЕМу ліквідували пошкодження 14-ти міських електромереж та підключили світло 14-м абонентам.

✅ Робітники Дергачівського відділення Харківгазу відновили газопостачання 4-м абонентам.

Прошу з розумінням відноситись до поточного стану справ. Не ігноруйте правила безпеки та вірте в Українську армію!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше