Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 4 квітня

Новини
04.04.2022

❗За останню добу ворожі бомби знову інтенсивно падали на Дергачі. У результаті було серйозно пошкоджено будівлі Храму Різдва Пресвятої Богородиці, частково зруйновано декілька житлових будинків, одну з електропідстанцій міста, також постраждав стадіон «Авангард». Інформація про жертв чи поранених не надходила, але більша частина міста залишилася без світла.

✅ Зусиллями працівників Дергачівського РЕМу протягом дня вдалося відновити значну частину пошкоджених електроліній. Газова служба тим часом продовжила аварійні роботи на ділянці пошкодженого газогону до Ємців і Шовкоплясів.

⚠ Русько-Лозівський, Проходівський, Токарівський, Козачолопанський старостинські округи та село Цупівка Прудянського округу повністю заблоковані агресором. Ситуація з неможливістю надання гуманітарної допомоги мешканцям цих територій не змінюється.

✅ Сьогодні наші соціальні працівники, члени виконавчих органів влади і волонтери проводили гуманітарну роботу в Дергачах та у підконтрольних Україні старостатах – Безруківському, Слатинському, частково Прудянському. Ще раз нагадую, що найнеобхідніші ліки ви можете отримати у місцевих сімейних амбулаторіях, стаціонарі Дергачівської лікарні та у Центрі первинної медико-санітарної допомоги.

Нехай оберігає усіх вас Господь Бог! Слава Україні!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше