Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 4 червня

Новини
05.06.2022

⚠ На 101-й день війни ворожа армія завдавала ударів з різних видів важкої зброї по місту Дергачі, а також по територіям Безруківського, Слатинського, Прудянського і Русько-Лозівського старостинських округів.

⚠ Окупанти утримують контроль над Козачолопанським, Проходівським і більшою частиною Токарівського старостату. Наші Збройні сили продовжують бої за звільнення Цупівки та Великих Проходів.

✅ Минулої доби ми здійснювали роздачу продовольчих товарів і санітарно-гігієнічних засобів у різних районах нашого міста, також дергачівці постійно отримують необхідну допомогу в Дергачівській центральній лікарні, зокрема й потрібні ліки, якщо вони є у наявності. У старостинські округи ліки доставляють наші старости та волонтери.

✅ Комунальні служби спільно з членами Корпусу громадської безпеки не припиняють роботи з благоустрою. 4 червня відремонтували дах ще однієї пошкодженої ворожими обстрілами цивільної будівлі, відновили паркан у центрі міста, закрили плівкою контури 9-х вікон.

✅ Енергетики Дергачівського РЕМу відновили 14 пошкоджених електромереж та підключили світло 13-м абонентам.

✅ Робітники Харківгазу за минулу добу підключили до газопостачання 7-х абонентів.

Молимося за наших захисників! Все буде Україна!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше