Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 4-7 листопада

Новини
08.11.2022

⚠ Протягом останніх днів ситуація на державному кордоні України залишається стабільно напруженою, але без змін. Збройні сили України ведуть позиційні бої з армією держави-агресора.

✅ Тим часом у всіх населених пунктах, де досі проживають люди, триває гуманітарна робота. Учора ми спільно з волонтерським центром «ХАБ Вокзал» відвідали село Безруки, надали людям санітарно-гігієнічні допомогу, а також обговорили коло найбільш нагальних питань. Детальніше про це буде у наступному матеріалі.

✅ Працівники Дергачікомунсервісу усунули аварійну ситуацію на частині водогону по вулиці Сумський Шлях, а також ліквідували 2 стихійних сміттєзвалища на території міста Дергачі.

✅ КП «Постачальник послуг» продовжує посилену підготовку до опалювального сезону. За рахунок прорідження лісосмуг на території громади комунальникам вдалося заготовити більше 1500 кубометрів дров для забезпечення міських котелень, які обігрівають медичні заклади та адміністративні будівлі різних установ, де зараз працюють люди.

✅ Енергетики Дергачівського РЕМу продовжують роботи по відновленню внутрішньої мережі електропостачання у селі Руська Лозова та в інших населених пунктах громади.

✅ Робітники Дергачівського відділення Харківгазу ремонтують газогін на ділянці Лобанівка/Дубівка – Нова Козача – Козача Лопань та ліквідують пошкодження внутрішніх газових мереж у населених пунктах.

Віримо у ЗСУ та працюємо на перемогу!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше