Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 31 жовтня

Новини
01.11.2022

⚠️ На 250-й день війни ситуація на фронті залишається стабільно напруженою. Російська армія обстрілювала з мінометів населені пункти Козача Лопань і Ветеринарне; на щастя, обійшлося без постраждалих. Ворог не полишає спроб диверсійно-розвідувальної роботи у прикордонних населених пунктах Дергачівщини, але наші захисники не дозволяють диверсантам перейти лінію державного кордону України.

✅ 31 жовтня міська рада спільно з волонтерами надавала гуманітарну допомогу мешканцям міста Дергачі. Хочу нагадати, що на базі стаціонару Дергачівської центральної лікарні діє гуманітарний пункт медичної консультації; мешканці громади можуть отримати необхідні ліки, які є в наявності.

✅ Робітники Дергачікомунсервісу ліквідували ще два стихійних сміттєзвалища на території міста, а бригади добровольців-волонтерів закрили плівкою контури 6-х вікон та відремонтували 1 дах в оселях самотніх пенсіонерів.

✅ КП «Постачальник послуг» і підрядні організації продовжують підготовку до опалювального сезону. Триває робота над ремонтом та встановленням котлів у котельні.

✅ Енергетики Дергачівського РЕМу за останню добу підключили світло 78-м абонентам у Руській Лозовій.

✅ Робітники Дергачівського відділення Харківгазу відновили газопостачання 11-м абонентам.

Дякую усім за роботу! Відбудуємо Дергачівщину разом!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше