Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 31 травня

Новини
31.05.2022

⚠ На 97-й день війни Росії проти України окупанти дуже інтенсивно обстрілювали Дергачі, Слатине, Прудянку, Руську Лозову та Питомник з артилерії, а також гатили по фронтовим населеним пунктам з танків і мінометів. За добу в громаді знову зруйновано більше десяти приватних будинків, у Дергачах внаслідок обстрілів пошкоджено міські електромережі. Інформація про жертв та постраждалих внаслідок обстрілів до нас не надходила.

⚠ Окупаційні війська утримують контроль над Козачолопанським і Проходівським старостатами, переважною частиною Токарівського округу. У Цупівці Прудянського округу продовжуються бої, а селище Нове Русько-Лозівського старостату перейшло в зону оперативного контролю Збройних сил України.

✅ Незважаючи на обстріли, сьогодні ми відправили гуманітарну допомогу до більшості підконтрольних Україні населених пунктів Дергачівщини. Продовольство отримали мешканці Дергачів, Білашів, Ємців, Шовкоплясів, Болибоків, Замірців, Масліїв, Семенівки, Безруків, Слатиного, Прудянки, Руської Лозової, а також евакуйовані до санаторію «Бермінводи». Окрім цього, міська рада постійно допомагає з продовольством службам побутового обслуговування населення, медикам, рятівникам та дорожникам. Сьогодні ми передали продуктові набори працівникам Дергачівського райавтодору.

✅ Комунальні служби разом з членами Корпусу громадської безпеки продовжили виконувати роботи з благоустрою міста, а саме покіс трави, прибирання паркових зон, розгрібання завалів, ремонту дахів у оселях громадян похилого віку, закриття контурів вікон у домоволодіннях мешканців (8 вікон). Працівники Дергачікомунсервісу локалізували аварійну ситуацію на водогоні по пров. Корсіковському / вул. Суворова.

✅ Енергетики Дергачівського РЕМу відремонтували 19 з 21-ї пошкоджених зовнішніх електромереж і підключили до електропостачання 19 абонентів. Частину робіт довелося перенести у зв’язку з обстрілами.

✅ Робітники Харківгазу відновили газопостачання у 5-ти домоволодіннях з 7-ми запланованих. Через обстріли роботи теж були перенесені.

Не здаємось, працюємо і перемагаємо! Наші захисники на фронті і робітники в тилу – справжні герої! Героям слава!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше