Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 31 серпня

Новини
01.09.2022

⚠️ На 189-й день війни російські окупанти обстрілювали з артилерії місто Дергачі та території Безруківського, Слатинського, Прудянського, Токарівського, Русько-Лозівського старостатів. Ворог вів вогонь з танків та мінометів по Прудянці, Цупівці, Дементіївці, Новому та Питомнику. Інформація про загиблих чи поранених цивільних осіб протягом доби до нас не надходила.

⚠️Сили оборони України не припиняють завдавати вогневого ураження техніці та живій силі ворога на окупованих територіях. Наші захисники ведуть бої на підходах до Козачої Лопані, під Цупівкою, Дементіївкою та Великими Проходами.

✅ 31 серпня працівники виконавчих органів міської ради, місцеві депутати, волонтери та соцпрацівники проводили гуманітарну роботу в різних районах Дергачів, а також у санаторії «Бермінводи», де знаходяться наші евакуйовані громадяни.

✅ Члени Корпусу громадської безпеки проводили роботи з благоустрою, розгрібали завали зруйнованих будівель, закрили плівкою контури 8-ми вікон у пошкоджених домоволодіннях, відремонтували 2 дахи в оселях дергачівців.

✅ Енергетики Дергачівського РЕМу ліквідували пошкодження 7-ми міських електроліній, а також підключили світло 9-м абонентам.

✅ Робітники Дергачівського відділення Харківгазу відновили газопостачання 6-м абонентам.

Бережи вас Господь! Україна переможе!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше