Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 31 березня

Новини
01.04.2022
✅ Протягом минулої доби працівники ДСНС, Дергачівського РЕМу та Дергачікомунсервісу здійснювали ліквідацію наслідків вчорашніх бомбардувань. РЕМівцям вдалося відновити частину пошкоджених електромереж міста, але багато будинків досі залишаються без світла, тому робота продовжиться 1 квітня.
 
⚠ Ситуація у Козачолопанському, Токарівському, Проходівському, Русько-Лозівському старостинських округах і в Цупівці Прудянського округу не змінилась, доступу до цих територій немає. Я щодня інформую і продовжу інформувати вас про окуповані старостати наскільки це можливо.
 
✅ 31 березня наші соціальні працівники, представники виконавчих органів влади та волонтери надавали продовольчу допомогу у Дергачах, а також у Безруках, Слатине, Прудянці. Сьогодні плануємо продовжити гуманітарну роботу у цих старостатах та в селах, що знаходяться у передмісті Дергачів.
 
Вкотре щиро дякую усім, хто працює та допомагає громаді! Не маю жодних сумнівів, що з такою командою перемога не за горами! 💙💛
 
Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше