Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 30 вересня - 2 жовтня

Новини
03.10.2022

⚠️ Протягом останніх днів на лінії фронту вздовж державного кордону України тривають активні бойові зіткнення. 1 жовтня російські окупанти намагались штурмувати українські позиції поблизу Козачої Лопані, але були відбиті нашими захисниками. У цей час деякі місцеві мешканці продовжують ігнорувати наші заклики щодо дотримання правил безпеки і, на жаль, це має сумні наслідки. Вчора у Кочубеївці 36-річний чоловік пішов до лісу по гриби та підірвався на міні. Медики швидкої допомоги доставили чоловіка до лікарні.

✅ 30 вересня та 1 жовтня працівники міської ради разом з волонтерами роздавали гуманітарну допомогу у Дергачах, Руській Лозовій, Великих та Малих Проходах, Токарівці і Гоптівці.

✅ 1 жовтня члени Корпусу громадської безпеки розгрібали завали зруйнованих будівель у Дергачах, закрили плівкою контури 4-х вікон у пошкоджених домоволодіннях, відремонтували 2 дахи в будинках самотніх пенсіонерів.

✅ Енергетики Дергачівського РЕМу ліквідували пошкодження 8-х міських електроліній, а також підключили світло 8-м абонентам.

✅ Робітники Дергачівського відділення Харківгазу відновили газопостачання 4-м абонентам.

Слава захисникам України! Разом працюємо на перемогу!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше