Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 30 травня

Новини
31.05.2022

⚠ Протягом минулої доби ситуація в громаді залишалася стабільно напруженою. Окупанти обстрілювали Дергачі та Безруки з реактивних систем залпового вогню, били по Прудянці, Слатиному, Руській Лозовій, Питомнику, Дементіївці з танків та артилерії. Інформація про жертв та поранених серед цивільного населення за останні дві доби до нас не надходила.

⚠ Ворог досі повністю контролює Козачолопанський і Проходівський старостати, більшу частину Токарівського округу. Селище Нове Русько-Лозівського старостату знаходиться у «сірій зоні». У Цупівці тривають запеклі бої, за декілька місяців окупанти майже повністю знищили це село.

💐 Ми також маємо і дуже приємні новини. Вчора урочисто привітали Світлану Бережну з призначенням на надзвичайно відповідальну посаду директора Дергачівської центральної лікарні. Медична ланка сьогодні є однією з найосновніших у громаді, адже наші лікарі, фельдшери, медичні сестри, акушерки й усі інші медпрацівники цілодобово працюють над порятунком і збереженням життів громадян. Багаторічною працею та особистим прикладом з першого дня війни Світлана Григорівна продемонструвала вміння згуртувати колектив і організувати роботу лікарні в надскладних умовах!

✅ 30 травня Дергачівська міська рада разом з волонтерами здійснювала гуманітарну роботу у Дергачах, Безруківському, Слатинському та Русько-Лозівському округах. Також ми відправили допомогу евакуйованим мешканцям громади до санаторію «Бермінводи» та в район П’ятихаток міста Харкова.

✅ Комунальні служби разом з членами Корпусу громадської безпеки виконували роботи з благоустрою міста: здійснювали покіс трави, прибирання паркових зон, розгрібали завали зруйнованих будівель, ремонтували дах оселі громадянки похилого віку, закрили контури 9-ти вікон у домоволодіннях мешканців.

✅ Енергетики Дергачівського РЕМу відремонтували 9 пошкоджених зовнішніх електромереж і підключили до електропостачання 13 абонентів.

✅ Працівники Харківгазу відновили газопостачання у 6-ти домоволодіннях.

Переможемо окупантів та відбудуємо Дергачівщину! Слава Збройним силам України!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше