Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 30 квітня

Новини
01.05.2022

⚡ Вчора відбулася друга хвиля евакуації з Руської Лозової до Харкова для тих, хто бажав виїхати. Органи влади разом волонтерами евакуювали до обласного центру ще близько 100 осіб. Деякі мешканці, попри небезпеку, прийняли рішення залишитись у селі.

⚠ Тим час ворог не припиняв артилерійські бомбардування населених пунктів Дергачівщини. Окупанти обстрілювали Руську Лозову, Прудянку, Слатине, Безруки та Дергачі. Постраждали об’єкти цивільної інфраструктури та житлові помешкання; на Посьолку в Дергачах зруйновано три багатоквартирних будинки. Інформацію про загиблих чи травмованих ми не отримували.

⚠ Козачолопанський, Токарівський, Проходівський старостати, а також Цупівка Прудянського округу, селище Питомник та село Нове Русько-Лозівського округу досі перебувають під контролем ворога. Саме звідти він наносить удари по нашому місту, селищам і селам, тому наше завдання зараз максимально йому протидіяти усіма можливими засобами.

✅ Протягом дня 30 квітня ми здійснювали гуманітарну роботу у Дергачах, Болибоках, Ємцях, Замірцях, Безруках, Слатине та Прудянці.

✅ Наші комунальні та екстрені служби намагаються усіма силами підтримувати роботу міських комунікацій:

☑ 30 квітня Дергачівський РЕМ відновив 8 з 10 пошкоджених зовнішніх електромереж міста, а також за локальними заявками підключив до електропостачання ще 8 об’єктів.

☑ Зусиллями працівників газової служби відновлено газопостачання до 6-ти приватних будинків у Дергачах. Тривають ремонтні роботи газорозподільчої системи у Слатине.

Тримаймося та молимося за наших захисників! Слава Україні!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше