Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 30 березня

Новини
30.03.2022

❗Протягом останньої доби окупанти інтенсивно та цинічно бомбили цивільні об’єкти нашої громади. Постраждали Прудянка, Слатине, Безруки, та найбільше – Дергачі. У місті повністю зруйновано одну з адміністративних будівель міської ради, серйозно пошкоджено багато приватних будинків у різних районах, тягові підстанції, знеструмлено декілька вулиць.

❗Щонайменше одна людина загинула і троє отримали поранення. Через постійні обстріли отримати більше інформації про кількість постраждалих поки що не вдається.

✅ Працівники ДСНС, швидкої допомоги і Дергачівського РЕМу протягом дня продовжували виконувати свою роботу, рятуючи людські життя та інфраструктуру Дергачівщини.

⚠ У Козачолопанському, Токарівському, Проходівському, Русько-Лозівському старостинських округах і в Цупівці Прудянського округу неможливо відновити гуманітарну роботу у зв’язку з російською окупацією цих територій.

✅ Незважаючи на складні обставини, ми надаємо гуманітарну допомогу там, де можемо. Сьогодні пакети з продовольством отримали жителі Слатине, Безруків, а також сіл у передмісті Дергачів.

Хочу висловити окрему подяку координатору Всеукраїнської мережі фахівців і практиків з регіонального та місцевого розвитку РЕГІОНЕТ Олександру Дудці, керівнику сектору проєкту SURGe «Супровід урядових реформ в Україні» Тетяні Лебухорській, компанії Alinea International, Церкві євангельських християн-баптистів (місія «Hungry for life»), а також нашому волонтеру Костянтину Піддубному за сприяння у наданні продовольчих, санітарно-гігієнічних товарів, одягу і медикаментів для наших громадян.

Разом зробимо більше і обов’язково здобудемо перемогу!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше