Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 30-31 липня

Новини
01.08.2022

⚠ Протягом двох діб, що минули, російська армія продовжувала артилерійські обстріли населених пунктів Дергачівщини. Під ударами опинились Дергачі, Замірці, Безруки, Слатине, Прудянка, Нове, Руська Лозова. Також ворог бив з танків та мінометів по Цупівці, Дементіївці, Питомнику. Вчора у Слатиному бригада швидкої допомоги госпіталізувала 39-річного чоловіка, який отримав легкі осколкові ураження. На щастя, іншої інформації про поранених чи загиблих ми не отримували.

⚠ Стан справ на фронті поки що залишається без змін. Козачолопанський, Проходівський, більша частина Токарівського округів перебувають під окупацією. Наші захисники ведуть бої за звільнення Козачої Лопані та Великих Проходів, за встановлення повного оперативного контролю над Цупівкою і Дементіївкою.

✅ Міська рада разом з волонтерами і соцпрацівниками 30 липня роздавала гуманітарну допомогу у Дергачах.

✅ Члени Корпусу громадської безпеки розгрібали завали зруйнованих будинків, закрили плівкою контури 8-ми вікон у пошкоджених будівлях та відремонтували дах в оселі самотньої пенсіонерки.

✅ Енергетики Дергачівського РЕМу ліквідували пошкодження 11-ти міських електромереж, а також підключили світло 11-м абонентам.

✅ Робітники Дергачівського відділення Харківгазу відновили газопостачання 5-м абонентам.

Вірте у перемогу та допомагайте ЗСУ! Все буде Україна!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше