Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 3 травня

Новини
03.05.2022

⚠ Окупаційні війська продовжують обстрілювати населені пункти Дергачівщини з важкої артилерії та танків, а також наносять ракетні удари. Протягом доби від чергової аварії на газогоні високого тиску вся громада залишилася без газу; у Прудянці, Руській Лозовій, Слатине та Дергачах знищено або серйозно пошкоджено декілька приватних будинків. Даних щодо постраждалих серед цивільного населення ми не отримували.

⚠ Козачолопанський, Токарівський, Проходівський старостати, а також село Цупівка Прудянського округу, селище Питомник та село Нове Русько-Лозівського округу досі під контролем агресора. У зв’язку з цим ми чекаємо звільнення нашої території, щоб розпочати там гуманітарну роботу.

✅ За день зусиллями працівників міської ради, місцевих депутатів, соціальних служб і волонтерів гуманітарну допомогу було надано мешканцям Дергачів, Масліїв, Болибоків, Білашів, Безруків, Слатине, Прудянки і Руської Лозової. З сьогоднішнього дня ми також розпочали поосібну видачу додаткових пакетів із засобами гігієни від Міжнародного комітету Червоного Хреста.

✅ Працівники усіх служб, розташованих на території громади, продовжують працювати в посиленому режимі:

☑ Дергачівський РЕМ за день відновив 9 пошкоджених зовнішніх електромереж міста, а також за локальними заявками підключив до електропостачання ще 9 об’єктів.

☑ Працівники Дергачівської філії Харківгазу продовжуються ремонтні роботи газорозподільчої системи у Слатине.

☑ Завтра для жителів Посьолку в Дергачах працюватиме стаціонарний пункт відбору води біля колишнього магазину «15» по вулиці Центральній, з 10:00 до 12:00 буде здійснено підвоз води до будинку 11Б. Про це ми ще раз повідомимо додатково.

Віримо у ЗСУ! Героям слава!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше