Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 3 листопада

Новини
04.11.2022

⚠️ На 253-й день російсько-української війни окупаційна армія не припиняла обстріли прикордонних населених пунктів громади. Під ударами ворога опинились Козача Лопань, Ветеринарне та Гоптівка. Постраждалих серед цивільного населення зафіксовано не було.

✅ Учора працівники міськради спільно із соціальними працівниками та волонтерами надавали гуманітарну допомогу мешканцям міста Дергачі, а також жителям усіх старостинських округів.

✅ Енергетики Дергачівського РЕМу розпочали відновлювальні роботи підстанції електролінії 10Кв, перебитої ворожими обстрілами позавчора. Однак, російські снаряди знову влучили в енергетичну інфраструктуру. Це ускладнює процес ремонту.

✅ Ремонтні бригади добровольців закрили плівкою контури 6-х вікон та відремонтували 1 дах у пошкоджених домоволодіннях самотніх пенсіонерів.

✅ Робітники Дергачівського відділення Харківгазу відновили газопостачання 8-м абонентам.

Слава українській армії! Тримаймося!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше