Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 3 квітня

Новини
03.04.2022

❗Окупанти вкотре цинічно обстріляли житловий сектор міста Дергачі. Щонайменше троє людей загинули, семеро отримали поранення різних ступенів важкості.

⚠ В окупованих Русько-Лозівському, Проходівському, Токарівському, Козачолопанському старостинських округах та селі Цупівка Прудянського округу ситуація не змінюється. Ворожі військові продовжують блокувати ці території, тому ми не можемо проводити там гуманітарну роботу. Через це у північно-східній частині Дергачівщини поступово настає гуманітарна катастрофа.

⚠ Ми робимо все можливе для відновлення електроенергії та зв’язку у старостатах громади, але через роботу ворожих снайперів та замінування підходів до високовольтних ліній, немає жодної надії, що це вдасться зробити найближчим часом.

✅ Незважаючи на обстріли, сьогодні нам вдалося направити гуманітарну допомогу до Прудянки, Слатине та Лещенків. Жителі підконтрольних Україні старостинських округів також мають змогу отримати найнеобхідніші ліки у місцевих амбулаторіях, а дергачівці – у стаціонарі лікарні та в Центрі первинної медико-санітарної допомоги.

✅ Протягом дня газова служба здійснювала аварійні роботи на пошкодженому газогоні до Ємців та Шовкоплясів, працівники Дергачівського РЕМу продовжили відновлювати пошкоджені електролінії у місті, комунальники працювали над підтриманням благоустрою.

Тримаймося! Україна обов’язково переможе!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше